Göç Zamanı 15.Bölüm FİNAL izle

Göç Zamanı 15.Bölüm FİNAL izle 10 Mayıs 2016,Göç Zamanı izle,Göç Zamanı son bölüm izle,Göç Zamanı 720p HD izle,Göç Zamanı tek parça izle,Göç Zamanı Final

Göç Zamanı

Göç Zamanı 15.Bölüm FİNAL izle
Göç Zamanı
Dizinin Sayfasına Git
Yorumlar 7 Yorum
  • SSSMisafir

    hayatımda izlediğim en berrrrrbat final izleyipte kaybettiğim zamana yazık

  • blanknevinMisafir

    Göç eden aileleri ne hale getirdiniz.Moral bozucu bir son.Sağlıklı bir beynin yazdığı final değil.Senaryo güzel başlamıştı.Gelişmelerde fena değildi.Sonuç rezalet…..Berbattı….İnsanların umutlarını kararttınız be …..Hiç böyle bir saçmalık beklemiyordum….Yazık oldu bu dizi için TV önünde geçen saatlerime…..Senarist sana yazıyorum…..

  • blankBerrakMisafir

    İsmi gibi tüm aile göç etti.Adam otomatik silahla herkesi tarıyor bir damla kan yok saçmalıkla son noktayla bitdi bu dizi yazık

  • blankshirleyMisafir

    yasadigim omrum boyunca kac filim ve diziizledigimin haddi hesabi olmamistir.
    fakat boyle bir final da gormemistim.
    yahu siz dizide insan birakmamissiniz. boyle
    final mi olurmus. keske hic baslamamis olsaydiniz. sizin bize vermek istediginiz sonuc.( yalniz kotuler kazanir) mesaji idi.
    yaziklar olsun size.

  • blankgulswenMisafir

    ulan nasi bir senarist,nasil bir abussunuz???adam gibi bir dizi yapmicksinizda niye dizi yapmaya soyunur <aylar oncesindende reklamini verirsiniz?…Siz insanlarin zekasiyla alaymi ediyorsunuz,hos sizde haklisiniz bu dizileri seyrettigimiz mddetce pekte zeki sayilmayiz nazarinizda.Dizi izlemekten nefret ettirdiniz bizleri,neyse bu furyada biter sizin gibiler sayesinde birgun…Firma olarak batin insallah….

  • blankFerruhMisafir

    Yahu filmi salak gibi seyrettirdiniz bizlere ve cok salakcada bir final yaptiniz yaziklar olsun sizin gibi salaklara ve bu filmi salak gibi izleyen bizlere…YUH…..

  • blankNarMisafir

    Oha ya bu ne biçim sondu!!!!!!!! Düşüne düşüne bunu mu akıl ettiler!?